• Αρχική
  • Υπηρεσίες
  • Κατοχύρωση Ονόματος

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

Με κάθε κατοχύρωση ονόματος στην εταιρεία μας, ΔΩΡΟ η φιλοξενία!

domain nameΘέλετε να παρουσιάσετε την δουλειά σας στο ίντερνετ; Σας προσφέρουμε με κάθε κατοχύρωση ονόματος δωρεάν το χώρο να ανεβάσετε το site σας.
Το πακέτο φιλοξενίας έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.

  • Χώρος στο Δίσκο 100 MB
  • Μηνιαίο Traffic 1,5 GB
  • Φιλοξενία sites 1
  • Emails 1
  • Υποστήριξη με email

Η διεύθυνση (π.χ. http://www.yourname.gr) που θα έχει ο διαδικτυακός σας χώρος είναι πολύ σημαντικός. Είναι τις περισσότερες φορές η διαφορά από τους ανταγωνιστές σας και αυτό που σας ξεχωρίζει από άλλα  web sites με το ίδιο ή παρόμοιο περιεχόμενο.

Μαζί θα ερευνήσουμε τα ελεύθερα ονόματα χώρου (domain name) και θα διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο με την παρουσία της επιχείρησης σας  στο διαδίκτυο.

Προτιμήστε να το συζητήσετε μαζί μας αν δεν έχετε ένα όνομα όπως: akropoli.gr ή parliament.gr. Αποφύγετε την εν θερμό απόφαση που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε  και δεχθείτε την δωρεάν συμβουλή μας.


Τι είναι το Domain Name;

domain nameΤο Σύστημα Ονομάτων Περιοχών (Domain Name System - DNS) είναι μια μέθοδος σύμφωνα με την οποία η διαχείριση των ονομάτων γίνεται με την ανάθεση της ευθύνης υποσυνόλων ονομάτων σε διαφορετικές ομάδες. Κάθε επίπεδο σε αυτό το σύστημα ονομάζεται περιοχή (domain). Αρχικά υπήρχαν έξι περιοχές ανώτατου επιπέδου(.org, .com, .edu, .nιίl, .net, .gov) και η ονοματοδοσία όλων των υπολογιστών γινόταν μέσα σε μία από αυτές. Όταν το Internet έγινε πραγματικά διεθνές, προστέθηκαν και άλλες περιοχές ανωτάτου επιπέδου. Αυτές οι νέες περιοχές αντιστοιχούσαν στον κωδικό κάθε χώρας με δύο χαρακτήρες σύμφωνα με το πρότυπο ISO (π.χ. .ca για τον Καναδά, .gr για την Ελλάδα, κ.λπ.). Το πραγματικό πλεονέκτημα του συστήματος περιοχών είναι ότι χωρίζει το γιγαντιαίο παγκόσμιο Internet σε εύχρηστα τμήματα. Αν και εκατομμύρια υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, ο καθένας έχει το όνομά του και τα ονόματα είναι οργανωμένα με βολικό - ίσως ακόμη και λογικό - τρόπο, διευκολύνοντας τους χρήστες να θυμούνται αυτά που χρειάζονται.

Συντονιστείτε και μείνετε σε επαφή

facebook

Power and Design Best Quality Design ©