ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

web designΑναλαμβάνουμε, πάντα με υπευθυνότητα τον σχεδιασμό των ιστοσελίδων σας. Στόχος μας είναι η δημιουργία web sites ξεχωριστών για κάθε πελάτη, προκειμένου να επιτυγχάνει τα επιθυμητά για τους χρήστες αποτελέσματα. Η κατασκευή των ιστοσελίδων (web design) σας πραγματοποιείται με βάση τις ανάγκες και απαιτήσεις σας, προκειμένου να αναδειχθούν εκείνα τα χαρακτηριστικά της εταιρείας σας που εξυπηρετούν τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Το κόστος κάθε έργου είναι ανάλογο της δουλειάς που απαιτείται για τη διεκπεραίωση των εργασιών και η τιμή του καθορίζεται μετά από συνεννόηση με εσάς.

Ο σχεδιασμός ενός ιστοχώρου (web site) είναι μια δημιουργική διαδικασία και χρειάζεται να υπάρχουν  οι σωστές ιδέες, η έμπνευση και τα κατάλληλα εργαλεία. Είναι οι ανάγκες των πελατών μας οι λόγοι που οδηγούν τη διαδικασία σχεδίου και ορίζουν με ποιο τύπο  σχεδίου θα χρειαστεί να δουλέψουμε.
Αν ο σχεδιασμός απαιτεί πολλές ιστοσελίδες για την παρουσίαση κειμένων και μία σύνθετη εφαρμογή θα επιλεγεί μία απλή html ιεραρχία σελίδων ή ένα CMS (Content Management Systems) με μινιμαλιστικό σχεδιασμό ώστε να αναδειχθούν τα κείμενα αλλά και οι απόψεις που καταγράφονται στο web site.
Σε αντίθεση αν ο σχεδιασμός είναι προσανατολισμένος σε εικόνες και γραφικά υψηλού επιπέδου όλα ξεκινούν από απαιτητικές εφαρμογές όπως το Photoshop για να αποδοθούν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας.

Αφού επιλέξουμε μαζί το όνομα και το πακέτο φιλοξενίας που σας ταιριάζει θα προχωρήσουμε στην καταγραφή των αναγκών των στόχων και των ιδιαιτεροτήτων του web site που θα φτιάξουμε.
Θα σας ζητήσουμε να μας προμηθεύσετε το λογότυπο τις φωτογραφίες και τα κείμενα που θα χρησιμοποιηθούν (εάν δεν υπάρχουν αναλαμβάνουμε να σας τα διαθέσουμε με το ανάλογο κόστος)
Όταν θα έχουμε όλα τα υλικά θα συνεχίσουμε με την κατασκευή του demo που μπορείτε να το δείτε online σε συγκεκριμένη διεύθυνση που θα σας δοθεί.
Αφού εγκρίνετε το layout (χρώματα, σχέδια γενικότερα το εικαστικό μέρος) το web site θα προχωρήσει στην κατασκευή του.
Με την ολοκλήρωση γίνονται οι τελικές διορθώσεις ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

H διαδικασία  κατασκευής μίας  ιστοσελίδας:

  •  Εύρεση και κατοχύρωση του ονόματος της ιστοσελίδας σας (Domain name).
  •  Παραγγελία ενός πακέτου φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας (Web hosting).
  •  Προσδιορισμός του  υλικού που θα περιλαμβάνει η ιστοσελίδας σας (φωτογραφίες, κείμενα, λογότυπα) τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος της κατασκευής.
  •  Δημοσίευση στο διαδίκτυο της πρώτης σελίδας (demo).
  •  Ολοκλήρωση του web site.
Απαραίτητο είναι να διαθέσετε χρόνο ώστε να σας παρέχουμε online εκπαίδευση και για τα απλούστερα web site αλλά και για οποιαδήποτε εφαρμογή χρειαστεί.

filesΗ ιστοσελίδα (web page) είναι το ηλεκτρονικό έγγραφο που διακινείται μέσω του παγκόσμιου ιστού (World Wide Web). Ο Παγκόσμιος Ιστός είναι το πιο δημοφιλές, ισχυρό, και εύκολο στην πλοήγησή του τμήμα του Internet. Ο Ιστός βασίζεται σε μια τεχνολογία που ονομάζεται υπέρ-κείμενο (hypertext), η οποία επιτρέπει σε έγγραφα (document) να συναρτώνται λογικά ή να συνδέονται το ένα με το άλλο. Όταν βλέπετε ένα έγγραφο που περιέχει τέτοιους συνδέσμους (link), μπορείτε επίσης να δείτε και οποιοδήποτε άλλο από τα συνδεδεμένα έγγραφα απλώς πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο. Τα συνδεδεμένα έγγραφα στον Ιστό βρίσκονται αποθηκευμένα σε υπολογιστές υπηρεσίας (web host) διεσπαρμένους σε όλη την έκταση του Internet. Μπορείτε επομένως να περιηγηθείτε στο Internet ακολουθώντας τέτοιους συνδέσμους.

Ο Ιστός είναι επίσης η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία πληροφοριών στο Internet. Από την πρώτη δημόσια εμφάνιση των διακομιστών Ιστού στις αρχές του 1993, ο αριθμός των τοποθεσιών που παρέχουν πληροφορίες μέσα στον Ιστό έχει αυξηθεί με εκθετικό ρυθμό. Τον Οκτώβριο του 1993, υπήρχαν μόλις πάνω από 500 τοποθεσίες στον Παγκόσμιο Ιστό και σήμερα υπάρχουν εκατομμύρια.

internet explorerΓια την πλοήγηση στον Ιστό, αυτό που χρειάζεται είναι ένας πελάτης Ιστού (που συνήθως αναφέρεται ως φυλλομετρητής - browser). Αυτό που κάνει ένας φυλλoμετρητής (Internet Explorer, Firefox, Chrome κ.λ.π.) είναι να μεταφράζει και να παρουσιάζει έγγραφα υπερ-κειμένου, γνωρίζει επίσης πώς να εντοπίζει και να παρουσιάζει ένα έγγραφο στο οποίο η κατάδειξη γίνεται με ένα σύνδεσμο.
Ο πρώτος φυλλομετρητής του Παγκόσμιου Ιστού που αναπτύχθηκε από την ομάδα του CERN λειτουργούσε σε κατάσταση γραμμής. Ήταν όμως το Mosaic, ένας φυλλομετρητής που αναπτύχθηκε στο Εθνικό Κέντρο Εφαρμογών Υπερυπολογιστών (NCSA National Center for Supercomputing Applications) που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο του Illinois στην Urbana-Champaign, που έδωσε μεγάλη ώθηση στην κοινότητα του Internet και ο οποίος είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για την εντυπωσιακή αρχική ανάπτυξη του Ιστού. Το Mosaic είναι ο άμεσος πρόγονος τόσο του Netscape Navigator όσο και του Microsoft Internet Explorer. Σήμερα, ένας φυλλομετρητής επιτρέπει την προσπέλαση σε διάφορες τοποθεσίες του Διαδικτύου και παρουσιάζει το περιεχόμενό τους στον υπολογιστή σας. Η επίσκεψη σε μια τοποθεσία γίνεται δίνοντας στο φυλλομετρητή μια διεύθυνση, ή αλλιώς έναν Ενιαίο Εντοπιστή Πόρων (Uniform Resource Locator - URL). Σε αυτήν τη διεύθυνση βρίσκεται ένα αρχείο, ή έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου μπορείτε να δείτε στο κύριο παράθυρο του φυλλομετρητή (Internet Explorer, Firefox, Chrome κ.λ.π.). Για να μπορέσετε να δείτε το έγγραφο, ο φυλλομετρητής δημιουργεί ένα αντίγραφο τοπικά στον υπολογιστή σας κατεβάζοντας (downloading) το αρχείο.

Συντονιστείτε και μείνετε σε επαφή

facebook

Power and Design Best Quality Design ©