RESPONSIVE WEB DESIGN

Responsive Web Design

Responsive Web Design (πήρε την ονομασία του από την λέξη "Respond - Αποκρίνομαι") είναι  η απάντηση στην χρήση πολλών διαφορετικών συσκευών για την περιήγηση στο ίντερνετ.

Με την επιλογή αυτής της τεχνολογίας στην κατασκευή ενός site όταν ανοίξετε μια ιστοσελίδα  από ένα smartphone ή ένα tablet η ιστοσελίδα θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται να κάνει μεγέθυνση ή να κάνει πλάγιο σκρόλ για να διαβάσει με ευκολία το περιεχόμενο της κάθε ιστοσελίδας του site.

Με τις μετρήσεις να δείχνουν πως το 50% των αναζητήσεων στο διαδίκτυο γίνεται πλέον από κινητές συσκευές (smartphones - tablets) γίνεται κατανοητό γιατί πρέπει να προσφέρεται στους χρήστες σας τα πλεονεκτήματα ενός Responsive site.

Πλεονεκτήματα Responsive Web Design:

Ευκολότερη πλοήγηση αφού ο χρήστης δεν χρειάζεται να κάνει συνεχώς μεγέθυνση για να διαβάσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Γρήγορη και εύκολη ενημέρωση του site για όλες τις συσκευές χωρίς την ανάγκη να ενημερώνεται εφαρμογές για κινητά ή το δεύτερο site για κινητά που χρειάζεται να υπάρχει όταν δεν είναι Responsive το site.

 Η εμπειρία μας δείχνει πως οι χρήστες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές για την περιήγησή τους στο ίντερνετ παραμένουν περισσότερη ώρα όταν η σελίδα τους διευκολύνει με αποτέλεσμα να αυξάνει η κίνηση του site και η πιθανότητα να περιηγηθούν σε όλες τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα είναι πολύ υψηλότερες.

Responsive Web Design

Στην Best Quality Design κατασκευάζουμε με επιτυχία sites με αυτή την τεχνολογία από το καλοκαίρι του 2012. Δικαιωθήκαμε για αυτή την επιλογή μας το 2015 όταν η Google επέβαλε ουσιαστικά αυτόν το τρόπο κατασκευής sites δίνοντας σημαντικό πλεονέκτημα στην κατάταξη των αποτελεσμάτων σε όσες ιστοσελίδες είναι κατασκευασμένες με αυτή την τεχνολογία.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας και αποκτήστε ένα site καλαίσθητο και λειτουργικό για όλες τις συσκευές.

Συντονιστείτε και μείνετε σε επαφή

facebook

Power and Design Best Quality Design ©